Golden Needle behandling

Golden Needle behandling er en udrensende og transformerende behandling med guld-akupunkturnåle. Behandlingen gives i slutningen af 3. og 6. graviditetsmåned i forbindelse med trimesterskift.

Golden Needle behandling kan være ret effektivt til at afvikle graviditetskvalme, som er fortsat ind i andet trimester.

Udrensning

I den gamle østasiatiske forståelse er en del af menstruationens opgave at udrense affaldsstoffer, overskydende varme og emotionel reaktivitet, som vi ikke har brug for. Når vi er gravide og ikke har menstruation, har vi ikke denne mulighed. Det betyder, at affaldsstoffer og nyt og gammelt emotionelt stof - blandt andet karmisk materiale - kan ophobes i barnet. Barnet kommer så at sige til at bære vores bagage, allerede før det er født.

Ophobning af affaldsstoffer kan blandt andet konkret vise sig lige efter fødslen som hududslæt og rødme og det, vi kalder hormonknopper.

Trimesterskift

Heldigvis er der tidspunkter omkring graviditetens to trimesterskift, hvor den gravide organisme naturligt udrenser. Der kan komme symptomer som hududslæt, ildelugtende sved, maveonde, influenzafølelse, lav feber kvalme og generel utilpashed som tegn på, at denne proces er i gang. Symptomerne varer normalt nogle få dage

Behandling med guldnåle

Udrensningsprocessen kan understøttes af Golden Needle behandling, som kan have en meget dybt transformerende effekt. Behandlingen siges at styrke barnets konstitution, så det har bedre modstandskraft overfor sygdomme og er mindre tilbøjeligt til at manifestere eventuelle medfødte sygdomme eller problematikker.

Det siges også, at behandlingen skiller morens karmiske bagage fra barnet, så barnet er frit til at udfolde sin egen Ming - eller skæbne - uden at skulle bære på mors karma.

Behandlingen gives optimalt mellem uge 14+0 og 15+0 og igen mellem uge 27+0 og 28+0.

 

Læs mere om værdien af akupunktur i graviditeten

Køb eBogen: 'En rejse gennem graviditetens årstider'