Få akupunktur under din graviditet

Akupunktur - især den japanske form - er en blid, styrkende og balancerende behandlingsform. Den er derfor meget velegnet som akupunktur i graviditeten, som er en ekstra sensitiv periode, hvor der skal tages hensyn til både dig og dit barn.

Akupunktur har en dyb balancerende effekt på dit energi- og nerve-system, dine organer, dit bevægeapparat, dit hormonsystem og dine følelser.

Behandlingerne kan styrke tilførslen af blod og næring til din livmoder og dit barn og og balancere krop og psyke, så du og dit barn får de optimale vilkår for en sund og ukompliceret graviditet, fødsel og barselperiode.

Desuden er akupunktur lindre langt de fleste graviditetsrelaterede symptomer og gener og øge chancen for, at din fødsel går i gang af sig selv til tiden.

 

Akupunktur i graviditeten har en dyb balancerende effekt på dit nervesystem, dine organer, dit bevægeapparat, dit hormonsystem og dine følelser.

Forebyg graviditetsgener & undgå igangsættelse

Understøttelse af graviditeten gennem dens 5 faser eller årstider med blid akupunktur cirka hver 6.-8. uge kan være med til at:

  • forebygge graviditetsgener og medvirke til, at din graviditet forløber sundt og naturligt
  • styrke dit barns konstitution gennem ressourceoverførsel i slutningen af graviditeten
  • øge chancen for, at din fødsel går i gang af sig selv til tiden
  • forkorte dit fødselsforløb og øge chancen for en naturlig fødsel og en god fødselsoplevelse

Bestil tid til den første behandling med akupunktur i graviditeten så tidligt som muligt - helst inden graviditetsuge 9.

Læs mere om graviditetens 5 årstider

Køb eBogen: 'En rejse gennem graviditetens årstider'

 

Helhedsbehandling

Jeg behandler både de grundlæggende ubalancer, der er årsag til graviditetsgenerne, og de symptomer, du har.

Det øger behandlingernes effektivitet og siges at være mere skånsomt for barnet en ren symptombehandling.

Behandlingen tager udgangspunkt i en grundig, østasiatisk diagnose, bla. ud fra din puls.

Læs mere om behandlingsmetoder 

 

Angst for at føde

Har du tidligere haft en traumatisk fødselsoplevelse eller er du af anden grund angst for at føde, kan akupunktur i kombination med et samtaleforløb være en stor hjælp.

Læs mere om mit tilbud til dig, der er angst for at føde.

 

Tilbud til dig, som er gravid

Rejsen gennem graviditetens 5 årstider kan støttes gennem kost, vejledning og akupunkturbehandling ca. hver 6.-8. uge.
Læs mere
Akupunktur kan medvirke til at forberede din krop og dit sind til fødslen, modne din livmoderhals og øge chancen for, at din fødsel går i gang af sig selv til tiden.
Læs mere
Golden Needle behandling er en dybt udrensende og transformerende behandling, der gives 2 gange i løbet af graviditeten ved trimesterskiftene.
Læs mere
Ønsker du mere tid med en jordemoder, er du angst for fødslen eller har du andet på hjerte, du har brug for at vende med en jordemoder med god tid og nærvær, så bestil tid til en privat jordemoderkonsultation.
Læs mere