Anbefalinger

Graviditetens 5 Årstider

Det var tydeligt for mig at mærke hvilken forskel behandlingerne gjorde. Overordnet en følelse af øget lethed, klarhed, samling og flow i hele mit system.

Jeg er slet ikke i tvivl om at de kontinuerlige behandlinger jeg modtog gennem hele graviditeten virkede ind i selve fødselsoplevelsen. Det ‘overskud’ jeg kunne genkende fra Johannes behandlinger, havde jeg med mig under og efter fødslen. Det var smukt og styrkende og rakte langt ind i efterfødselsperioden.

Johanne får mine varmeste og hjerteligste anbefalinger.

Thea Fersbye

Fertilitet, graviditet & barsel

Behandlinger hos Johanne har haft en kæmpe betydning for at gøre min krop klar til en graviditet, samt at få en regelmæssig cyklus. Jeg havde fået behandlinger af hende i et halvt år før vi startede i fertilitets forløbet, og det lykkedes heldigvis i andet forsøg, hvor jeg også havde fået en behandling dagen inden forsøget. Her efter jeg har født har jeg fået 4 behandlinger indenfor de første 41 dage (Golden Month), og det har været med til at styrke min krop i denne restitutions proces! Jeg kan kun anbefale behandlinger hos Johanne

Natalia Glargaard på Google

Karpaltunnelsyndrom

Jeg har gået i et akupunktur-forløb hos Johanne og har haft en rigtig god oplevelse. Jeg kom til Johanne i min graviditet med store gener fra karpaltunnelsyndrom i mine hænder. Hver gang jeg kom hos Johanne var hun lydhør og målrettede behandlingen således vi kunne få bugt med generne. Samtidig delte Johanne også ud af sine erfaringer og viden som jordemoder, når jeg efterspurgte det, hvilket jeg satte stor pris på.
Det tog nogle ganges behandling før jeg oplevede effekt, men her i slutningen af forløbet må jeg virkelig sige at akupunkturen har gjort en stor forskel for mig, så Johanne får mine varmeste anbefalinger. Også et lille tip - hæng i, selvom behandlingen ikke nødvendigvis har effekt efter de første gange.

Line Koue Jensen på Google

Iskiassmerter & fødselsmodning

Jeg har fået 4 behandlinger ved dig i min graviditet, da jeg havde problemer med min iskiasnerve i venstre side. Det hjalp helt vildt! Jeg fik også fødselsforberedende akupunktur, og jeg vil bare lige skrive og fortælle hvordan fødslen gik.

...

Det var den fedeste fødsel, og min krop vidste lige hvad den skulle gøre. Så noget godt har det akupunktur altså gjort.

Sofie Vejby Lindquist

Graviditetens 5 årstider

Er meget taknemmelig for det forløb jeg har haft hos dig. 

Det var så god fødselsforberedelse for mig, og ikke mindst for min krop 😊jeg fødte hjemme ligesom jeg gerne ville, med en fantastisk jordemoder, og det gik så fint med at komme i gang med at amme også, hvilket jeg stadig gør. Og så savner jeg at komme til behandling hos dig.

Stine Grøn

Graviditetskvalme

Jeg har gået fast hos Johanne under begge mine graviditeter. Hun har hjulpet mig meget med min graviditetskvalme (Hyperemesis gravidarum fra uge 5-23).
Både akupunktur og samtalerne med Johanne har været ekstremt behagelige og nyttige. De varmeste anbefalinger herfra!

Cecilie på Google

Fødselsmodning

Efter at være gået 10 dage over terminsdag valgte jeg at få en modnings behandling hos Johanne. Senere på dagen efter den første behandling startede min fødsel. Jeg anbefaler derfor Johannes arbejde til alle der står i samme situation. 

Matilde Mørk

Fertilitet & graviditet

Johanne er en meget dygtig og erfaren akupunktør, der har kunne identificere og behandle mine specifikke problemer. Jeg har gået hos hende igennem et længere stykke tid med stor effekt og jeg føler mig altid tryg og afslappet under hendes behandlinger.

Nikoline Strøm på Google

Graviditetens 5 Årstider

Jeg har været super glad for at få akupunktur behandlinger af Johanne. Og under min graviditet var de ekstrem værdifulde. Hun er en dygtig og tillidsvækkende behandler og tidligere jordemor.

Matilde på Google

Fertilitet & graviditet

Tusind tak for al behandling hos dig! Ifm. at blive gravid og op til fødsel. Det har haft en rigtig god effekt på mig! Og særligt dejligt har det været i denne tid at komme hos dig og blive “holdt øje med”.
Anonym

Fertilitet & graviditet

Johanne er yderst kompetent og venlig, og klinikken er godt placeret midt i Aarhus. Jeg er så glad for at få akupunkturbehandling hos Acubirth, kan kun anbefale det til andre.

Josefine Harder på Google

Fertilitet & graviditet

Jeg var til akupunktur hos Johanne i forbindelse med min graviditet. Johanne var meget professionel og fleksibel. Hele mine graviditet gik meget fint og jeg følte mig støttet fysisk og psykisk pga akupunktur, Johannes råd og samtaler med hende. Jeg anbefaler hende gerne!

Spela Pirnat på Google

Tvillingegraviditet

Jeg er fuldstændig af den overbevisning om, at mit forløb hos dig har givet mig og min krop en masse godt. Min krop og mit sind er virkelig blevet forberedt godt på en tvillinge fødsel. Jeg er så glad for at jeg valgt, at bruge dig igen under denne graviditet. Så kæmpe stort tak til dig Johanne. Det har betydet alverden at kunne komme hos dig.

Pia Jellesen

Fertilitet & graviditet

Jeg vil derfor sige tusind tak til dig for al din hjælp, samtaler og behandlinger. Jeg er sikker på at du har hjulpet min krop på vej til at klare denne fødsel helt perfekt. 
Sonja Klinge

Fødselsmodning

Jeg fødte i nat vores lille datter efter en meget hurtig fødsel.

Tusind tak for god behandling. Du har skabt et dejligt og afslappende rum. Jeg tænker stadig tilbage på behandlingerne med glæde. Det gav mig en masse ro.

Tak for denne gang. 
Mette

Klientfortællinger

 

"Jeg er gravid for første gang. Det er så spændende, og i erkendelsen af, at min krop gennemgår noget at det vildeste, og at jeg derudover skal føde et barn, mærker jeg en alvor vokse i min livsopfattelse, og en respekt for det lille vigtige i min mave - for at bære det, føde det og tage mig af det på den aller mest kærlige og nærværende måde."
Læs videre
"I min første graviditet oplevede jeg, ovenpå en ellers god og ukompliceret graviditet, en svangerskabsforgiftning som drænede mig komplet for energi lige op til fødslen af min søn, og som tog pusten fra mig under og efter selve fødslen. Derfor ønskede jeg denne gang at gøre noget aktivt for at stabilisere, styrke og støtte mit system hele vejen igennem processen."
Læs videre
"Hej Johannne - som lovet vender jeg hermed tilbage med en lille opfølgning på min igangsatte fødsel efter at have fået modningsakupunktur hos dig. Min sidste behandling hos dig var tirsdag den 19., og dagen efter skulle jeg have lavet hindeløsning hos min jordemoder. Hun var usikker på om det kunne lade sig gøre, da jeg kun var 37+2, men da hun undersøgte mig var der god plads."
Læs videre
"Kære Johanne - hermed en “lille” update fra sædefødslen af min datter. Søndag aften kommer vi ind til Herlev da jeg muligvis har veer. Det bekræftes og jeg står 2 cm åben, men lidt cervix tilbage. Vi bliver bedt om at komme igen om halvanden time, så det gør vi. Lige inden hun skal undersøge mig går vandet med er kæmpe plask. Jeg er nu 3 cm åben og med udslettet cervix."
Læs videre