Samtale

Vi længes alle efter glæde, mening, autenticitet og nærvær i forhold til andre mennesker og livet i det hele taget. Dagligdagens travlhed og verdens tempo omkring os gør det sommetider svært at bevare kontakten med disse vigtige livsaspekter, og ofte hvirvles vi væk fra os selv og har svært ved at finde tilbage igen.

Faktorer i vores opvækst og baggrund kan give blokeringer og shockreaktioner, som kan præge os dybt og hæmme vores livsudfoldelse. Bekymringer, spekulationer og andre tankemønstre, stress, angst, depression, ny eller gammel sorg, forvirring, rodløshed mm. kan på nogle tidspunkter overskygge glæden ved at være i Livet og få os til at glemme, hvem vi egentlig er, og hvor vi er på vej hen. Vi kan opleve, at gamle handle- og reaktionsmønstre bliver ved at gentage sig for os, eller at vores holdning til os selv, til andre mennesker og til livet begrænser os.

Samtalen giver mulighed for at dykke dybere ned i vores personlige strukturer og bevidstgøre mønstre og bindinger, der hæmmer vores livsudfoldelse. Ved at gå ind i disse strukturer og åbne os for de følelser, der ligger under, kan vi gradvist arbejde os fri, og derved forløse bunden energi samt erkende og frisætte vores kvaliteter, således at vi kan begynde at mærke og være den, vi virkelig er.

Derved kan vi opleve større livsglæde, mening, kærlighed, frihed og retning, og opnå et større nærvær i forhold til os selv, til andre mennesker og til livets gave.

 

Du kan med stor fordel kombinere samtale med akupunkturbehandling.

Læs mere, hvis du tidligere har haft en traumatisk fødsel eller er angst for at føde.