Kurser

Østens visdom har rigtig meget at byde på.

Forståelsen af sammenhængene mellem krop og sind, mellem menneske og natur og mellem menneske og univers kan fordybe og udvide vores opfattelse af sundhed og sygdom. Forståelsen af alle processers bevægelse gennem de 5 årstider eller transformationsfaser kan hjælpe os til at leve mere i overensstemmelse med både indre og ydre rytmer.  Graviditeten får en helt anden betydning som transformationsproces, når den ses i lyset af de 5 årstider.

Kurserne i Graviditetens 5 Årstider og Golden Month - østasiatisk barselpleje - er åbne for alle med interesse for de kvindelige processer. Der kræves ingen forudsætninger.

Akupunkturkurser

Den østlige medicinske tradition, som akupunkturen kommer ud af, er mindst lige så omfattende og avanceret, som den vestlige medicinske tradition. Både i østen og i mange af vore vestlige nabolande er akupunktur en universitetsuddannelse, og ingen kunne finde på at give akupunktur uden at være fuldt uddannet i det.

Det står i kontrast til den danske opfattelse af akupunktur. I Danmark kalder vi akupunktur en 'alternativ' behandlingsform, hvilket egentlig bare betyder, at vi ikke har ret meget respekt for den. Vi har en tendens til at reducere årtusinders visdom og akkumuleret erfaring til  'lige at lære at sætte nogle nåle i' på et weekendkursus.

Det er baggrunden for, at kurserne i obstetrisk akupunktur primært henvender sig til mennesker, der i forvejen har en sundhedsfaglig uddannelse og for de flestes vedkommende også en specialiseret viden om graviditet, fødsel og barselperiode.

Apprenticeship i obstetrisk akupunktur

Hvis du er akupunktør eller har gennemført Grundforløb i Obstetrisk Akupunktur, har du mulighed for at aftale et kortere praktikforløb i obstetrisk akupunktur med mig. Det kan feks være i forbindelse med valgfri periode på dit jordemoderstudium, eller som forberedelse til at starte op som selvstændig jordemoder.

Forløbets tidspunkt, længde, indhold og pris aftales os imellem ud fra dit behov og de praktiske muligheder, der er. Hvis du er interesseret i et praktikforløb, så skriv lidt om dig og dine ønsker til acubirth.dk.

 

Kurserne i obstetrisk akupunktur er primært rettet mod jordemødre og jordemoderstuderende, men er også relevante for uddannede akupunktører og sygeplejersker, der arbejder med graviditet, fødsel og barselperiode.
Læs mere
Det er en stor glæde for mig at tilbyde disse online kurser og workshops til doulaer, jordemødre og andre fødselshjælpere såvel som akupunktører og alle andre med interesse for graviditet, fødsel og barselperiode.
Læs mere
Jeg er fast underviser på Københavns Akupunkturskole, afdelingen i Aarhus, og underviser jævnligt på afdelingen i København. En del af disse kurser er også åbne og relevante for uddannede akupunktører.
Læs mere
Praktikforløbet er for dig, der er akupunktør eller har gennemført Grundforløb i Obstetrisk Akupunktur.Det kan feks være i forbindelse med valgfri periode på dit jordemoderstudium, eller som forberedelse til at starte op som selvstændig jordemoder.
Læs mere herover