Golden Month - østasiatisk barselomsorg

 

Dagsworkshop om moxa, akupressur, kost og anden østasiatisk barselomsorg til mor & barn i de første 41 dage efter fødslen.
Åben for doulaer, jordemødre, akupunktører, gravide og alle andre med interesse for barselomsorg.

 

At skabe, bære, nære, føde og amme et lille nyt menneske kræver enorme ressourcer af en kvinde, både fysisk, energetisk, følelsesmæssigt og mentalt. Alle kvinder har brug for hvile, omsorg, støtte, næring og restitution efter en fødsel. I Kina og det øvrige Østasien er der en lang og rig tradition for pleje, omsorg og behandling af barselkvinder og spædbørn i de første, afgørende uger efter fødslen.

De første 41 dage efter fødslen kaldes Golden Month. Denne tid anses for en meget vigtig transformationsperiode i en kvindes liv.

På denne dagsworkshop vil du blive introduceret til en vifte af teknikker til at understøtte mor og barn i denne vigtige tid, og du vil få et indblik i den traditionelle østasiatiske visdom og forståelse af de dynamikker, der skaber sundhed og trivsel.

Læs mere om Golden Month og den efter-Himmelske graviditet

 

Du vil blandt andet lære om

  • Dynamikken mellem Yin og Yang, kulde & varme
  • De 5 faser eller årstider
  • Kinesisk kostlære med fokus på barselperioden, blandt andet restitution og mælkeproduktion
  • Mother Warming, en styrkende og revitaliserende varmebehandling med den kinesiske urt moxa, der gives 4-10 dage efter fødslen
  • Udvalgte akupressurpunkter og -teknikker til at styrke mælkeproduktion, amning, mor/barn kontakt, udskillelse af Oxytocin samt restitution af livmoder, indre organer, energi og bloddannelse
  • Babyakupressur, blandt andet til amme- og fordøjelsesvanskeligheder, uro og gråd mm

Pris

1.500 kr.

 

Dato 2024

Lørdag d. 7/9 2024

Kl. 11.00-17.00

 

 

Sted

Københavns Akupunkturskole
Nørre Søgade 27A
1370 Kbh K