Cecilie's fødsel

Cecilie henvendte sig til mig, da hun var i graviditetsuge 34, med henblik på tidlig forberedelse og modning, fordi hendes fødsel skulle sættes i gang 3 uger før terminsdatoen. Hun fik 3 akupunkturbehandlinger ud fra klassisk kinesisk diagnose. Her er hendes fødselsbeskrivelse:

Hej Johannne,

Som lovet vender jeg hermed tilbage med en lille opfølgning på min igangsatte fødsel efter at have fået modningsakupunktur hos dig.

Min sidste behandling hos dig var tirsdag den 19., og dagen efter skulle jeg have lavet hindeløsning hos min jordemoder. Hun var usikker på om det kunne lade sig gøre, da jeg kun var 37+2, men da hun undersøgte mig var der god plads. Faktisk mente hun at livmoderhalsen var 2 cm, men at jeg var ca 1-2 cm åben allerede.

Mandag den 25. blev jeg undersøgt på Riget ifbm igangsættelsen. Der var nu næsten ingen livmoderhals tilbage, og de valgte at sætte mig igang med angusta. Det gav ikk noget andet end lidt murren og ondt i lænden.

Tirsdag den 26. undersøgte de mig igen. Nu var livmoderhalsen helt udslettet, så kl 11 tog de vandet. Kl 15:30 var jeg 4 cm åben uden de helt store smerter, kl 18 var jeg 5 cm åben og ca kl 20:30 var jeg 8 cm åben.

Pressefasen tog så 1,5 time da den bettefis havde besluttet sig for at være stjernekigger, så han var ude kl 22:01.

Jeg havde en fuldstændig fantastisk og - synes jeg selv - hurtig fødsel (til trods for en 3a-bristning!) uden smertestillende, og jeg er ikke ét sekund i tvivl om, at akupunkturen hos dig har hjulpet mig derhen!

1000-tak for hjælpen! Jeg anbefaler dig til alle jeg kan 🙂

Cecilie Hansen