Lærebog: ‘Akupunktur under graviditet, fødsel & barsel’

435,00 kr.

En lærebog og et praktisk opslagsværk for akupunktører, akupunkturkyndige jordemødre og andre fagpersoner, der arbejder med gravide, fødende, barselkvinder og nyfødte børn. Bogen kombinerer traditionel kinesisk diagnostisk metode (TCM), moderne vestlig obstetrisk viden og mange års erfaring med at implementere akupunktur og andre østlige behandlingsformer i det vestlige sundhedssystem.

Bogen er unik, fordi den foruden den traditionelle kinesiske tilgang også introducerer japanske behandlingsteknikker og en 5-fase tilgang til behandling af gravide.

Brugen af akupunktur under fødslen præsenteres desuden med en grundighed og en systematik, der ikke ses andre steder.

Nogle højdepunkter fra bogen:

  • Grundig gennemgang af graviditetsgener og -komplikationer med TCM diagnoser og konkrete behandlingsforslag, samt behandling ud fra de 5 Faser.
  • Grundig, systematisk gennemgang af hvordan akupunktur, anvendt gennem hele fødselsforløbet, kan understøtte den naturlige fødselsproces samt forebygge og behandle komplikationer.
  • Restituerende behandling samt behandling af gener i barselperioden, herunder gener efter kejsersnit.
  • Beskrivelser af en bred vifte af behandlingsteknikker, herunder akupunktur-, akupressur- og moxa-teknikker samt den japanske teknik kikei.
  • Akupressurbehandling af spædbørn.
  • Introduktion til kinesisk kostlære samt konkrete kostanvisninger til gravide, fødende og barselkvinder.

 

Kategori: