Klientfortællinger

 

"Jeg er gravid for første gang. Det er så spændende, og i erkendelsen af, at min krop gennemgår noget at det vildeste, og at jeg derudover skal føde et barn, mærker jeg en alvor vokse i min livsopfattelse, og en respekt for det lille vigtige i min mave - for at bære det, føde det og tage mig af det på den aller mest kærlige og nærværende måde."
Læs videre
"I min første graviditet oplevede jeg, ovenpå en ellers god og ukompliceret graviditet, en svangerskabsforgiftning som drænede mig komplet for energi lige op til fødslen af min søn, og som tog pusten fra mig under og efter selve fødslen. Derfor ønskede jeg denne gang at gøre noget aktivt for at stabilisere, styrke og støtte mit system hele vejen igennem processen."
Læs videre
"Hej Johannne - som lovet vender jeg hermed tilbage med en lille opfølgning på min igangsatte fødsel efter at have fået modningsakupunktur hos dig. Min sidste behandling hos dig var tirsdag den 19., og dagen efter skulle jeg have lavet hindeløsning hos min jordemoder. Hun var usikker på om det kunne lade sig gøre, da jeg kun var 37+2, men da hun undersøgte mig var der god plads."
Læs videre
"Kære Johanne - hermed en “lille” update fra sædefødslen af min datter. Søndag aften kommer vi ind til Herlev da jeg muligvis har veer. Det bekræftes og jeg står 2 cm åben, men lidt cervix tilbage. Vi bliver bedt om at komme igen om halvanden time, så det gør vi. Lige inden hun skal undersøge mig går vandet med er kæmpe plask. Jeg er nu 3 cm åben og med udslettet cervix."
Læs videre

 

 

Mange varme hilsner, Pia, Loke og vores lille pige

"Hej Johanne 

Jeg vil gerne sige mange tak for mit sidste besøg hos dig i onsdags. D. 8. Maj.

Vi fik en lille pige onsdag aften kl. 23.21. Hun var 3062 g og 49 cm. Og bare helt perfekt. 

Da jeg kom hjem fra mit besøg hos dig, ringede vi til fødegangen. Vi aftalt at komme op til dem kl. 18.00. Indtil vi kørte fik jeg sendt min kæreste i Føtex efter banan, han fik tømt postkassen og jeg sendte ham i et koldt bad. Så kunne han køle af og jeg kunne få ro til at være i mine veer. 

Oppe på fødegange blev jeg undersøgt og var 5 cm åben. Vi måtte gerne blive, men vi valgte at køre hjem, med en ny aftale om at komme igen ved 8-9 tiden. Med mindre vandet gik, eller jeg bare ikke kunne være i det. 

Vi kom hjem og var hjemme en time, og så gik vandet som en eksplosion. Det var en helt vild følelse. 

Kl. 19.30 lå jeg på en fødestue og var 8 cm åben. Omkring kl. 21.00 var jeg 10 cm åben. Jeg prøvede flere forskellige stillinger i pressefasen. Det var virkelig fedt. Specielt fødestolen var en god oplevelse. Det syndes min kæreste også. Han havde en meget stærk følelsen af at være en stor del af  fødslen og være tæt på. Og ikke bare en spiller på sidelinjen. 

Jeg lå med presseveerne i 1,5 time. Og de var begynde desværre at blive svagere. Så de gav mig ve-stimulerende drop. Jeg var meget stram i mellemkødet og det ville ikke rigtig give sig. Så hun blev ved med at smutte tilbage. De prøvede derfor først at sætte en kop på hendes hovede, men det gjorde alt for ondt på mig. Så de endte med at lave et lille klip. Og derefter gik der 2 veer og så var hun ude. Jeg to selv imod hende og løftede hende op på maven. Og min kæreste klippede navlesnoren. 

Det hele var en helt fantastisk oplevelse. Selv den sidste del, med ve-stimulerende drop og klip, (selv min største frygt ved fødslen var at få lagt drop). Vi havde de sødeste mennesker omkring os, det meste af tiden kun en enkelt jordmoder. Det var dejligt at være så få mennesker på stuen og der var en rigtig hyggelig, stille og rolig stemning på stuen, hele vejen igennem. 

Den vildeste, meste fantastiske og perfekte oplevelse man kunne ønske sig. Og min kæreste siger det samme. Hele vejen igennem var det fuldstændig som vi ønskede. Og det foregik hele tiden på vores præmisser. 

Efter fødslen fortalt jeg om, at jeg havde fået lavet hindeløsning og akupunktur. Jordmoderen spurgte hvem jeg havde været hos. Da jeg sagde dit navn, fik hun næsten julelys i øjne. Hun havde hørt meget godt om dig. Og jeg kan kun bakke det op. Det har virkelig været et fantastisk forløb jeg har været igennem hos dig. Det ville jeg ikke have været for uden. Det har været fuldstændig uvurderligt. Jeg har simpelthen været så glad for at komme hos dig. Mange mange tak skal du have.

“Jeg to 3-metervippen i onsdags, på trods af min højdeskræk”. Og jeg klarede det så godt! Jeg er mega stolt af mig selv. Og min kæreste synes jeg er den sejeste i verden. 

Mange varme hilsner Pia, Loke og vores lille pige."

 

 

Kh fra Sofie Vejby Lindquist

 

"Kære Johanne

Jeg har fået 4 behandlinger ved dig i min graviditet, da jeg havde problemer med min iskiasnerve i venstre side. Det hjalp helt vildt! Jeg fik også fødselsforberedende akupunktur, og jeg vil bare lige skrive og fortælle hvordan fødslen gik.

Jeg fik sidste behandling da jeg var i uge 39.

Jeg fik veer om aftenen den 21/10, da jeg var 40+5. Veerne tog rigtig til omkring midnat, og jeg fik besøg af jordemoderen kl 02:00 (da jeg var med i kendt jordemoderordning, kunne jeg få tjek i hjemmet). Der var jeg 5-6 cm. 1 time efter var jeg udslettet og havde pressetrang. Vi skulle have været på hospitalet og føde, men fordi det gik så stærkt, endte jeg med at føde hende hjemme i dobbeltsengen kl 04:52.

Det var den fedeste fødsel, og min krop vidste lige hvad den skulle gøre. Så noget godt har det akupunktur altså gjort. 🙂

Kh fra Sofie Vejby Lindquist"